Open carrosserie met Hiab 558 EP-6 op een DAF CF 450 WSG gemonteerd.

,
De Keijzer transport B.V. uit Zwijndrecht heeft inmiddels de door G.A. den Otter geleverde DAF CF 450 in gebruik genomen. Wij mochten hier een open carrosserie op bouwen welke geheel naar wens van de eindgebruiker. Op deze open carrosserie hebben we een door Hiab aangeboden X-Hipro 558 EP-6 gemonteerd. Deze kraan is mans genoeg om op 16,5 meter nog 2.550 KG baas te kunnen.
Wat nog een leuk te weten feit aan dit voertuig is: De officiële handelsbenaming luidt DAF CF 450 WSG. Het WSG staat voor Wide Spread Gestuurd. Dit brengt het maximum toelaatbare gewicht van deze DAF omhoog naar 31,5 ton. Daar kun je mee uit de voeten…
In en onder de laadruimte is er gekozen voor een ruime hoeveelheid aan opties. Bijvoorbeeld strategisch gekozen rongpot posities, uitneembare twist-locks, opklapbare achterbumper, roestvrij stalen afwerking rondom door middel van kisten, lades, spatborden, stempelplatenbergingen, panelen enzovoorts. De anti-slip coating van de laadvloer helpt evenals de aan de rongen te koppelen houten elementen om de lading te kunnen zekeren. Uitschuiftrapjes links en rechts maken het voor de chauffeur ook gemakkelijk de laadruimte te betreden.
Vaardigheden

Gepubliceerd op

juli 11, 2022