Een 26T HIAB multilift ultima systeem met schuivende hefarm op een DAF Space Cab

Wederom een mooi project i.s.m. Bakker Bedrijfswagens

Afgelopen vrijdag is deze DAF XF afgeleverd aan Wissels Groep in Zutphen. De DAF Space Cab is voorzien van de MX13 motor met 480pk in combinatie met de Traxon versnellingsbak en een motor PTO die permanent is ingeschakeld. LED koplampen, LED achterlicht units, DAF truckphone, aslastbewaking en een super air chauffeursstoel zijn enkele opties die gekozen zijn bij deze 6×2 bakwagen. De opbouw is verzorgd door Carrosseriewerk Van de Weijer in Barneveld. Een 26T HIAB multilift ultima systeem met schuivende hefarm verzorgd het op en af zetten van de laadbakken/perscontainers. De cabine is gespoten door Bedrijfswagen- industriespuiterij B. de Wilde in Vaassen. #proudDAF

Wissels Groep is een familiebedrijf dat in 1920 is opgericht door Gerrit Wissels. Inmiddels is het bedrijf in handen van de 3e generatie.

De diensten strekken zich uit van afvalverwerking, transport tot infra werkzaamheden. De Wissels groep beschikt in alle disciplines over specialisten met ruime kennis en ervaring. Veelzijdigheid en korte lijnen maken dat Wissels Groep maatwerk kan leveren en flexibel kan inspelen op de vraag van de klant.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

juni 23, 2020