MB Arocs Trekker-motorwagen met Hiab X-HiPro 1058 E-8 en Jib

, ,
In opdracht van onze klant is deze MB Arocs afgeleverd. Deze 480PK sterke trekker is een bijzonder veelzijdig inzetbare gigant. Wij hebben het genoegen gehad om samen met Hiab Benelux B.V. deze truck te mogen voorzien van een X-HiPro 1058 E-8 autolaadkraan met 150 X-6 JIB en een (ballast) laadbak.
De autolaadkraan verdient even de tijd om in te verdiepen: Deze 105 ton meter kraan schuift 8x hydraulisch uit op de hoofdgiek naar 19,7 meter en heft daar 3450KG. Met het gemonteerde JIB komen daar nog 6 hydraulische schuifdelen bij wat resulteert in 31,7 meter met een hefvermogen van 920KG. Ook is de kraan uitgerust met een 2 tons lier met 69 meter lange kabel. Deze is ook in te scheren om de capaciteit te verhogen naar 4 ton. De draairichting is ook geen probleem door de gemonteerde frontsteunpoot. ????
De laadbak is uitgerust met aluminium luiken, sjor-rails aan beide zijden, anti slip laag, rongpotten en rongen, horizontaalsteunen voor de achterklep en vlak verzonken sjor ogen. Deze laadbak valt over de trekker schotel heen, en zit aan de achterzijde gemonteerd via kogelgewrichten. Dit geeft de mogelijkheid de laadbak door middel van de kraan te “kippen”.
De truck is uitgerust met een vangmuilkoppeling en in te zetten als motorwagen. Het geheel fraai afgewerkt met RVS assenkisten, verzonken stempelplaten berging, uittrekbare trappen, ronde LED achterlichten, werklampen op de posities naar wens, uitschuifbare breedteborden en tal van andere opties.
Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

augustus 25, 2023